ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

STREAM-ОСВІТА. SCIENCE (ПРИРОДНИЧІ НАУКИ). ВОДА ДЛЯ КОЖНОГО З НАС!

                                                                             

Як привчити дітей любити та берегти воду? Дуже просто. Не треба їм багато про це розповідати, варто з ними просто пограти! 

У ЗДО «Золотий ключик» №6 пройшов День захисту води під гаслом «Всі ми дружимо з водою, все про неї знаємо - економимо, оберігаємо, прославляємо та про своє здоров'я дбаємо!».

 Дошкільнята разом з вихователями вивчали Science (природничі науки), досліджували, порівнювали, малювали, розповідали про таку знайому і не знайому воду, а також закріплювали навички економного споживання.

 

"Вода чарівниця"

Сьогодні діти логопедичної групи побували на занятті "Вода чарівниця". Із звичайних повітряних кульок і води зробили власноруч антистрес. Виконували вправи на мовленнєве дихання використовуючи трубочки та стаканчик із водою. Адже вода розвиває різні рецептори, заспокоює, дарує позитивні емоції. А що може бути краще, ніж щаслива дитина?

 

 

 

"Кругообіг води в природі"

В рамках тематичного дня дошкільнята нашого садочка декламували авторський вірш "Водичка-чарівничка" вихователя старшої групи Дудар Марини Анатоліївни. Поетичні рядки талановитого вихователя поглибили і поширили знання дітей про воду, її стани, властивості, про явища природи, пов’язані з кругообігом води. Закріпили навички економного споживання.

https://www.facebook.com/LudmilaBaranovskaya1/videos/839240199995195

 

"Всі ми дружимо з водою"

В рамках Всесвітнього дня води в старшій групі №2 було проведено цікаве та повчальне заняття. Діти поглиблювали і розширювали свої знання про воду, її стани, властивості, про явища природи, пов'язані з водою та займалися дослідницькою діяльністю.

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *