ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

РАЗОМ ВИСТОЇМО, ПЕРЕМОЖЕМО І ВИБОРЕМО НАШИМ ДІТЯМ ПРАВО НА ВІЛЬНЕ І ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО!

Україна понад усе!!!

Від Заходу до Сходу подолаєм все!!!

Так, якщо будемо разом! Якщо робитимемо все, що можемо, щоб прискорити рух до перемоги!

У цей нелегкий час, ми педагоги продовжуємо об’єднувати  зусилля заради наших дітей, заради їхнього та країни майбутнього, допомагаємо батькам здійснювати виховні впливи. Продовжуємо проводити активну роботу в особистих батьківських групах Viber: поради, консультації та бесіди, заняття та розвивальні завдання, ігри та вправи, відео та аудіо коментарі (для чого та коли їх варто / слід проводити).

З метою швидкого наближення перемоги вересень місяць в ЗДО «Золотий ключик» №6 проходить під гаслом «Все буде Україна!», а перший тиждень -  «Українці ми маленькі, Україна - наша ненька».   

Педагоги провели цікаві та пізнавальні заходи. Вихователі:

  • Жаборовська С. В. та Типак Л. М. для дітей середнього віку: художньо – мовленева діяльність. Вивчення вірша за допомогою мнемотехніки «Я живу на Україні» Г. Камісарова; художньо – продуктивна діяльність (малювання) «Народні символи України»; ознайомлення з навколишнім + розвиток мовлення «Україна - наша Батьківщина».
  • Хрущ Г. І. та Іванова О. І. для дітей старшого віку: заняття з математики «Кмітливі козачата» - порівняння множин предметів. Орієнтування в просторі. Художньо-продуктивне діяльність (малювання) «Державний Прапор  України».
  • Кравченко Н. П. та Мокрицька В. В. для дітей молодшого віку: заняття з художньої літератури. Вивчення вірша «Україна – рідний край!»; ознайомлення з навколишнім «Україна починається з сім’ї».
  • Барановська Л. О. для дітей раннього віку сенсорний розвиток «Сонячний зайчик скаче Україною»; художня література «Знайомство з українськими казками».

Музичний керівник Тимошенко Т. В. Надання музичного матеріалу для батьків та дітей:

  •  II-ї ясельної групи. Пісня - танок «Ой ти, зайчик, потанцюй»
  • молодшої  групи. Танок «Веселий танок»
  • середньої  групи. Музично-ритмічна вправа «Рухи українського таночку».

 

Дистанційне навчання стало новим викликом не тільки для педагогів, а й для батьків. Українські мами зізнаються: щоб опанувати нові умови, вони вибудовують розклад, привчають малечу до самостійності, а якщо дитина зовсім маленька — об’єднуються з братиками та сестричками школярами. Наші найменші дошкільнята в рамках тематичного тижня «Все буде Україна!» вивчили та подарували вірш «Україна – рідний край!». Запрошуємо і вас до перегляду.

https://www.facebook.com/100019556675865/videos/397254662585739?idorvanity=963354454045292

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *