ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ЗАСІДАННЯ КОМАНДИ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ДИТИНИ З ООП

02 листопада 2023 року відбулося засідання Команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами за участю адміністрації закладу, практичного психолога, вчителя-логопеда, вихователя інклюзивної групи, асистента вихователя, фахівця-консультанта ІРЦ Жашківської МР Фуркало Д. С. та представника дитини.

На засіданні обговорювалися питання: визначення умов для навчання та розроблення індивідуальної програми розвитку та індивідуального навчального плану на 2023-2024 н. р.; особливості взаємодії команди під час виконання індивідуальної програми розвитку; напрями корекційно-розвиткової роботи з дитиною. Велику увагу приділили спеціально організованому просторі для розвитку дитини та гармонізації її психоемоційного стану – це ресурсна кімната в закладі, що дозволяє емоційно розвантажити дитину, зняти нервове збудження, знизити рівень агресії, тривожності, активізувати мозкову діяльність, займатися із спеціалістом в індивідуальному порядку. Таким чином, ресурсна кімната дозволить поєднувати, в залежності від потреб і можливостей дошкільника, інклюзивну освіту та індивідуальне навчання. 

Всі члени Команди психолого-педагогічного супроводу дитини з ООП  дійшли висновку, що тільки злагоджена та активна співпраця допоможе реалізувати принципи безбар’єрної освіти для вихованця.

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *