ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ОСІНЬ УСЬОМУ РАХУНОК ВЕДЕ

З 09.10 по 27.10. 2023 р в ЗДО "Золотий ключик" проходив тематичний місячник "Осіння робота, осіння турбота" з метою розширення знань дітей про осінні зміни в живій та неживій природі; уточнення знань про осінні турботи людей; встановлення причинно-наслідкові зв"язки між явищами природи та працею людей, поведінкою птахів та тварин. Прищеплення любові до рідної землі та праці людей; розвивати спостережливість, кмітливість, мислення.

 

На занятті з розвитку мовлення малята молодшої групи (вихователь Типак Л. М.) за допомогою "мнемокнижечки" придумували речення та вчилися складати описову розповідь про осінь, розглядали різнобарв'я осіннього листя, спритно вправлялися у іграх "Впіймай кольоровий листочок", "Передай горішок".

Посилання на відео-заняття 

https://www.facebook.com/100046905502104/videos/pcb.1995840350796692/841578391053286

Возможно, это изображение 7 человек и ребенок

Возможно, это изображение 8 человек и ребенок Возможно, это изображение 7 человек и ребенок

 

У середні групі "Чомусики" (вихователь Мокрицька В. В.) відбулося заняття на тему: "Ходить гарбуз по городу"на якому діти закріпили знання про овочі та фрукти ,дізнались як заготовляють та зберігають їх на зиму.А також малювали на тему :"Законсервуємо помідори".

Возможно, это изображение 6 человек, имбирный пряник и текст Возможно, это изображение 5 человек и яблоко

Возможно, это изображение 5 человек Возможно, это изображение 3 человека

 

Діти старшої групи (вихователь Дудар М. А.) побували на іменинах у Цибулини: вивчали  мнемовірш Г. Хлєбнікова "Іменини цибулини", малювали родину цибулини, обігравали святкування та навчалися культури поведінки в гостях.

Возможно, это изображение 1 человек Возможно, это изображение 2 человека, люди учатся и текст

Возможно, это изображение 5 человек Возможно, это изображение 6 человек

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *