ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ВІДЗНАЧЕННЯ 150 РІЧНИЦІ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

25 лютого в ЗДО «Золотий ключик» №6 вшанували  талант і творчість всесвітньовідомої української письменниці, перекладача, драматурга, культурного діяча та поетеси Лесі Українки. З нагоди Дня народження  української письменниці в закладі відбулися заходи, де лунали геніальні рядки поезій письменниці,  діти збагатили свої знання про життєвий та творчий шлях великої поетеси. Педагоги  виховували у дітей любов до українського слова, духовно збагачували їхні маленькі душі, започатковуючи паростки поваги до неньки України.

До 150- річчя з Дня народження Лесі Українки, малята другої ясельної групи "Сонечко" робили перші кроки по ознайомленню із творчістю письменниці, слухали вірш "На зеленому горбочку", закликали весняне сонечко, аплікували.

 

 

 

З нагоди Дня народження видатної письменниці у діток середньої групи "Чомучки"  було проведено тематичне заняття " Ні, я жива, я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає!".  Вихованці дізнались  про життя і творчість видатної української поетеси.  Діти грали в улюблену Лесину народну гру «Подоляночка». Заключним акордом заняття стала художня творчість за віршем Лесі Українки "На зеленому горбочку".

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *