ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

З ЛЮБОВ’Ю ДО РІДНОГО КРАЮ!

З 12.09 по 16.09.2022 р., під час організації тематичного тижня «Осіннє диво України - квіти», вихованці нашого садочка щодня мали змогу разом з вихователями здійснювати неповторну, цікаву, насичену різноманітними подіями та заняттями подорож у царство прекрасних Квітів. Метою квіткового тижня було дати дітям знання про життя рослин восени, їх красу та неповторність. Педагоги разом з батьками: формували в дошкільнят вміння розрізняти види квіткових рослин, уміння аналізувати, порівнювати, узагальнювати, класифікувати та систематизувати; розвивали мовлення, увагу, пам’ять, творчу уяву і фантазію; створювали емоційно-комфортне середовище, виховували у дітей почуття патріотизму, доброзичливості, любов до праці та бережного відношення до природи рідного краю.

Пропонуємо переглянути звіт про квітковий тиждень.

Вихователі Барановська Л. О., Дудар М. А. з дітьми раннього віку. Заняття «Знайомство з пензликом. Мої квіти», «Хвилинки милування красою осінніх квітів»

Вихователі Іванова О. І., Хрущ Г. І. з дітьми старшого дошкільного віку.

Заняття: Заняття Ознайомлення з природним довкіллям - «Осінні квіти»; Навчання грамоти - Складаємо речення на тему «Осінні квіти в саду»;  дидактична гра «Знайдіть такі квіти на клумбі біля свого будинку».

Вихователі Типак Л. М., Жаборовська С. В. з дітьми середнього віку.

Дидактична гра «Осінні квіти». Творче завдання «Придумай, створи та назви свою квітку» (аплікація чи ліпка, за бажанням дитини).  Логіко-математичний розвиток «Як метелики квіти не поділили».

Вихователь Мокрицька В. В. з дітьми молодшого віку Пальчикова гра «Квіточка». Заняття з природи «Осінні квіти у саду».

Музичний керівник Тимошенко Т. В.

Надання музичного матеріалу для батьків та дітей молодшої групи. Пісня – танок  «Ми - маленькі квіточки»

Надання музичного матеріалу для батьків та дітей середньої групи Руханка-танок «Красуня осінь»

Надання музичного матеріалу для батьків та дітей II-ї ясельної групи Музична гра «Наші ручки квіти-метелики!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *