ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

«Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР»

Відповідно Закону України «Про охорону праці»,  до Указу Президента України «Про День охорони праці», наказу відділу освіти Жашківської ОТГ №67 від 26.04.2021 та виконання наказу директора ЗДО №6 з 19 квітня по 28 квітня 2021 року був проведений Тиждень охорони праці під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР». Метою проведення Тижня  є поліпшення умов для праці, якості освітньо-виховної роботи з дітьми з питань попередження дитячого травматизму, вироблення у дітей дошкільного віку вмінь та навичок безпечної поведінки в соціумі, підвищення рівня інформаційної роботи серед працівників та батьків  щодо правил поведінки дитини та дорослого  в різних життєвих ситуаціях, активізація діяльності дошкільного закладу з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

 

Заходи було здійснено відповідно плану Тижня ОП, а також: 

  • Директор Балко О. О. провела з працівниками   нараду «Робота в умовах пандемії COVID-19, засоби безпеки та захисту, рекомендації МОЗ» та лекцію з педпрацівниками закладу на тему: «Дотримання правил з охорони праці та безпеки життєдіяльності учасниками освітнього процесу»

 

  • Медична сестра Скрекотень Г. В.   провела лекцію з практичним показом з питань надання першої медичної допомоги під час надзвичайних ситуацій.

 

 

  • Завгосп Закаблуковська Т. В. провела заняття з обслуговуючим персоналом з охорони праці та безпеки життєдіяльності «Безпека в роботі – профілактика виробничого травматизму». Проконтролювала робочого під час виконання роботи з електрокосілкою та провела повторний інструктаж з техніки безпек

? 

 

  • Заняття в молодшій групі «Малятко» на тему «Важлива професія лікар» провела Іванова О. І. та ознайомила дітей із роботою лікаря, збагачувала знання берегти здоровя.

 

  •  Сюжетно-рольова гра «На будівництві» в старшій групі «Всезнайки» під керівництвом Дудар М. А. пройшла із пізнанням нового та закріпленням  знань про те, що де б ти не був, де б не працював, потрібно суворо дотримуватися правила техніки безпеки.

           

 

  • «Кожен знає: охорона праці в житті допомагає!» - пізнавальна екскурсія пройшла в дітей старшого дошкільного віку «Пізнайки» під керівництвом вихователя Романюк Л. М. та пралі Клименко Л. Г.  Малі пізнайки дізналися, яких правил дотримується в своїй роботі праля та які засоби індивідуального захисту допомагають їй в роботі.

 

  • «Небезпека поруч, як убезпечити себе від біди» діти середнього віку «Чомучки» разом з вихователем Барановською Л. О. дізнавалися як уникнути небезпеки залишившись сам удома.

 

  • 28 квітня о 11.00 год проведено практичний тренінг з евакуації дітей та працівників з приміщень навчального закладу.

   

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *