ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

НАЙКОШТОВНІШИЙ СКАРБ У СВІТІ

Кажуть, що найбільшою цінністю є те, що існує в одному-єдиному екземплярі, що не можна повторити, відновити чи створити знову. Такою унікальною, незбагненною, загадковою, прекрасною, величною, безцінною, дивовижною, єдиною і неповторною є наш спільний дім – планета Земля.  Усі ці слова звучать на честь, хвалу і вдячність нашій планеті щороку 22 квітня – у Всесвітній день Матері-Землі. А також мають жити у думках кожного щодня. Оскільки  людство володіє найкоштовнішим скарбом у Всесвіті – життям на Землі.

     Та, нажаль,  ми можемо втратити цю дорогоцінність, загубити наше спільне минуле, теперішнє і майбутнє, знищити нашу домівку, якщо не об’єднаємо зусиль та відповідальності. Зараз планета Земля  потребує нашої любові, турботи та допомоги, як ніколи раніше, адже: її водойми замулені, засмічені, обмілілі, а її льодовики тануть; її  ліси безжально вирубуються, а флора і фауна бідніє та вимирає кожного дня; її повітря забруднене, а простори захаращені сміттям та відходами. І все це плоди діяльності людства.

     Ми, усією нашою великою родиною – ЗДО "ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК" №6, власним прикладом  хочемо надихнути та закликати усіх землян: будьмо достойними та вдячними синами і доньками нашої планети, бережімо та любімо її. Вона наша прекрасна і дивовижна Батьківщина у безмірному космічному просторі.

"Планета Земля - наш дім. Бережіть її!"

інтегроване заняття, вихователь Романюк Л. М.

https://www.facebook.com/100005385196846/videos/1008644360541911/?idorvanity=963354454045292

 

 

  

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *