ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ВІТАЄМО КОЛЕГ З ПЕРЕМОГОЮ!

Дипломом  Управління освіти за зайняте ІІ місце

у конкурсі на кращий електронний освітній ресурс

нагороджена

БАРАНОВСЬКА ЛЮДМИЛА ОЛЕКСІЇВНА,

вихователь закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Золотий ключик» № 6 комбінованого типу Жашківської міської ради, за кращий вебсайт із теми «Формування у дошкільників уяви про дії та поведінку орієнтованих на сталий розвиток, в екологічній, економічній та соціальній сферах повсякденного життя».

Шановна Людмила Олексіївна, вітаємо з бажаною перемогою в конкурсі та званням «вихователь-методист».  Ця перемога насправді заслужена і Ви справді гідні цієї нагороди. Бажаємо, щоб вичерпавши до дна задоволення від досягнутого, Ви знайшли для себе нові цілі і з таким же ентузіазмом, докладаючи всіх зусиль, домагалися нових, більш високих і значущих перемог. Бажаємо такого успіху по життю, щоб все у Вас виходило легко і просто, як Вам би цього хотілося. Нехай ніякі негаразди не вибивають з колії, а лише наполегливість і воля приводять до перемоги.

 

 

Сертифікатом  Управління освіти

за зайняте ІІІ місце

у конкурсі на кращий електронний освітній ресурс

нагороджена

МОКРИЦЬКА ВАЛЕНТИНА ВАЛЕНТИНІВНА,

вихователь закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Золотий ключик» № 6 комбінованого типу Жашківської міської ради, за розробку вебсайту із теми «LEGO – не тільки цікава іграшка».

Шановна Валентина Валентинівна, вітаємо з перемогою. Нехай цей конкурс стане ще одним доказом Ваших талантів і здібностей, нехай у Вашому житті Вас чекає ще багато таких перемог, хай для Вас кожен день дарує вірний стимул і високе прагнення, нехай допомагають боротися за радість і щастя підтримка близьких, колег і друзів.

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *