ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ДІЛИМОСЯ ДОСВІДОМ У МІЖАТЕСТАЦІЙНИЙ ПЕРІОД

22 лютого Мокрицька В. В., вихователь ясельної групи №2, презентувала власну систему роботи «Розвиток дітей раннього дошкільного віку з використанням конструктора LEGO» за елементами альтернативної програми STREAM-освіта та здійснила прямий коментований показ у дії методів і прийомів через навчальне заняття з колегами.

Заняття «Сонечко, сонечко, заглянь у віконечко» побудоване на основі ігрових сюжетів з використанням  конструктора LEGO та нетрадиційного малювання пальчиком дало дітям змогу вчитися  порівнювати, наслідувати, розвивати логічне мислення, уяву, пам'ять. А також, вихователь показала, як поповнити знання дітей про Сонце, як об’єкт Космосу; закріпити знання про те, що сонце потрібне всьому живому на землі; навчити взаємодіяти в процесі спільної діяльності, виражати свої емоції, виконувати роботу старанно, розрізняти деталі за формою, кольором, розміром, орієнтуватися у просторі.

Головна мета такої роботи − підвищення кваліфікації та професійної майстерності кожного вихователя, розвиток і підвищення творчого потенціалу педагогічного колективу по впровадженню елементів програми «STREAM-освіта або стежинки у Всесвіт».

 

 

  

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *