ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

З ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!

Тепер, у дорослому житті, більшість із нас згадує дитинство  як  найщасливішу пору. І цими спогадами ми завдячуємо не лише люблячим батькам, бабусям-дідусям, друзякам-розбишакам, а й людям, які обрали своїм фахом турботу про малюків – працівникам дошкілля.

Щоб спогади про дитинство гріли наші дорослі серця, виховательки вигадують захопливі ігри, розваги й заняття, вихователі-методисти опікуються всебічним розвитком малюків, няні підтримують затишок у групах, медичні працівниці пильнують дитяче здоров’я, музичні керівниці прищеплюють естетичні смаки, кухарі втамовують дитячий апетит. А керують ними директори, які мають бути обізнаними в усіх фахових тонкощах своїх колег, щоб досягти найкращого результату, – так диригент отримує ідеальне звучання оркестру, коли знає всі партії.

Тож, шановні дошкільники! Вітаємо вас із професійним святом! Нехай ваші дні будуть сповнені дитячими успіхами, а вдячні очі усміхнених малюків стануть винагородою за ваші старання. Бажаємо вам здоров’я, любові, родинного затишку і миру в Україні! Будьте щасливими, адже щаслива людина робить щасливими й усіх довкола!

 

ДУШІ І РУК МОЇХ ТВОРІННЯ!

Дитсадок – це унікальна система, яка забезпечує догляд, харчування, виховання і оздоровлення. Жодна система не виконує стільки функцій одночасно. Дитсадок – це живий організм, який дихає, відчуває, засмучується, радіє… Тут працює безліч співробітників, і кожен із них має величезний талант!

В «Золотому ключику» №6 до Дня дошкілля проходить виставка декоративно-прикладного мистецтва працівників закладу. Всі роботи – це барвистий світ натхненних образів, справжні витвори мистецтва, які несуть добро та красу. Вони заслуговують найвищої похвали!

Щиро запрошуємо вас до перегляду онлайн-виставки у дивовижну країну фантазії та таланту, де вмілі руки створюють дива, що милують очі та торкаються найтонших струн людської душі.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=845381972790351&set=pcb.1485098971870835

 

СВІТ ЩАСЛИВИХ ДІТЕЙ!

https://www.facebook.com/100019556675865/videos/285724326699153

 

З ВДЯЧНІСТЮ ДО ПРАЦІВНИКІВ!

Дорогі вихованці та батьки "Золотого ключика", дякуємо вам за подарунки-малюнки до ДНЯ ДОШКІЛЛЯ, які створені з любов'ю, теплом, ніжністю та вдячністю до працівників дошкільної сфери. За те, що цінуєте нас, як професіоналів, які щодня віддані своїй благородній справі. Нехай же і ваші дні будуть сповнені дитячими усмішками, а вдячні очі усміхнених малюків стануть винагородою для всіх нас.

https://www.facebook.com/groups/963354454045292

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *