ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ГОРОДНІ ВІЙСЬКА УКРАЇНИ

https://www.facebook.com/100019556675865/videos/1063566924508575

Працівники ЗДО «Золотий ключик» №6 спрямували свої сили та долучилися до всеукраїнської кампанії «Сади перемоги» - вирощування харчових продуктів задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

В нелегкий для країни час завдання кожного з нас забезпечити продуктами харчування не лише свою сім’ю, а й підтримати наш тил: тих хто на передовій, внутрішньо переміщених осіб, людей що на тимчасово окупованих територіях та вихованців закладу. Як кажуть в народі: «На городі у нас густо, на городі в нас не пусто», завдяки старанням колективу висаджено картоплю, квасолю, столовий буряк, гарбузи, кабачки, моркву, цибулю, огірки, зелень.

Сердечно дякуємо всім хто долучився до корисної справи:

працівникам Жашківської міської ради та особисто Завертаній Аллі Василівні, що оперативно відреагували на наше прохання та допомогли із забезпеченням насінням картоплі;родині Шквира Надії Євгенівні за використання земельної ділянки;Орловському Анатолію Анатолійовичу та Осадчому Леоніду Вікторовичу за обробку ґрунту, посадку картоплі механізованим способом.  Зичимо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

Маємо змогу пишатися своєю працею та віримо, що отримаємо винагороду у вигляді врожаю. «Сади перемоги» стали частиною щоденного життя  нашого «Золотого ключика». Тож нехай усі життєві дороги українців ведуть до перемоги, миру та успіхів!                                                 

 Все буде Україна! Ми – сильні! Все поборемо!

 

https://www.facebook.com/100019556675865/videos/1801604050036729

ПОСАДИ СВІЙ САД ПЕРЕМОГИ – ДОПОМОЖИ ПЛІДНО ВИКОРИСТАТИ

КОЖЕН КЛАПТИК НАШОЇ ЗЕМЛІ ЗАДЛЯ СПІЛЬНОЇ ПЕРЕМОГИ!

З таким гаслом наша країна і учасники освітнього процесу «Золотого ключика» №6 м. Жашків живуть в реалії з часом. Усі ми розпочали боротьбу на єдиному фронті, незалежно від того, чим ми займаємось. Долучаємось до всеукраїнської кампанії «Сади перемоги»! Закликаємо кожну українку та українця посадити Сад перемоги у своєму господарстві, на балконі чи прибудинковій ділянці.

Станьте і ви до Городніх військ України разом з нами!

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *