ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ПРОЩАВАЙ, САДОЧКУ! ШКОЛА, ДВЕРІ ВІДЧИНЯЙ!

ДОРОГІ І ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Сьогодні – останній день літа, сьогодні – останній день, коли ми називаємо наших випускників дошкільнятами. Всім нам зараз трішки сумно від того, що прийшов час прощатися з маленькими зірочками, котиками, зайчиками, квіточками. Разом ми прожили стільки років, стільки днів, пліч-о-пліч, рука об руку. Але час не стоїть на місці, він йде вперед, йде разом з дітьми. Малюки ростуть, розвиваються, їм уже мало дитячого садка, і для подальшого росту необхідно йти в школу. Нам сумно від розставання з ними. Але, в той же час, нам радісно і пишаємося тим, що змогли виховати ваших дітей до рівня школяра. Ми підготували їх до школи, і тепер вони можуть показати свою грамотність і вихованість.

Шановні батьки, висловлюємо вам найщиріші слова вдячності за ініціативу, працьовитість та небайдужість до проблем дошкільного закладу, за зміцнення матеріально-технічної бази. Щиро дякуємо за подаровані тюлі для музичного залу, полотно для проектора, мікрофон та багато інших цінних для садочка потреб. Ми високо цінуємо вашу батьківську підтримку та турботливе ставлення до життя дошкільного закладу.

 Бажаємо вам сміливості, терпіння і мужності, а першокласникам впевнено і блискавично здолати шлях, який почнеться вже взавтра! В добру шкільну путь, наші дошкільнята-школярики! І знайте, ми завжди раді зустрічі з вами!

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *