ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

МИ СИЛЬНІ! УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

??????????????????????????????????????????????????????????

https://www.facebook.com/100019556675865/videos/pcb.1735186020195461/623331202840634

НАШ ВНЕСОК У ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!

???????? «ГОРОД ПЕРЕМОГИ» ???????? – це наша українська відповідь окупантам на загрозу голоду. Нас, учасників програми жартома називають «городніми військами», і це дійсно так, адже поки наші захисники боронять кордони України від окупантів, ми в тилу плекали перемогу на городі. Проєкт «Город перемоги» втілено в життя! ????????????????????????????????????????????????????????????

Директор ЗДО «Золотий ключик» №6 Оксана Олександрівна Балко висловлює щиру подяку працівникам хто з перших днів відповідально, невтомно, з ентузіазмом та на совість, не покладаючи рук працювали на городі. Згадаємо і про нашого головного помічника в збиранні урожаю. Сердечно дякуємо Вам, Анатолію Анатолійовичу Орловський, за копання картоплі механізованим способом. Завдяки Вам, наша жіноча праця була полегшеною. Зичимо миру, здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, сімейного затишку та достатку.

Зараз у нас одна біда на всю Україну. І ми знаємо, як треба діяти! Як пальці на одній руці — усім злагоджено, працюємо на перемогу, працюємо задля миру!

Пишаємося своєю працею та знаємо, що отримали винагороду у вигляді гарного врожаю! Тож нехай усі життєві дороги українців ведуть до перемоги, миру та успіхів! ????????????????????????????????????????????

Все буде Україна! ????????

Ми – сильні! ????????

Україна переможе! ????????

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *