ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

КОЖНА ДИТИНА МАЄ ПРАВО ЖИТИ В МИРІ ТА ЛЮБОВІ

Возможно, это изображение текст

 

На жаль, другий рік поспіль, ЦЕЙ ДЕНЬ В УКРАЇНІ проходить в умовах повномасштабної війни. І в прицілі ворога найдорожче — наші діти.

Попри військові дії в Україні, стримуючи хвилювання, сльози та страх за життя дітей, педагоги ЗДО «Золотий ключик» №6 м. Жашків Черкаської обл. в рамках проекту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», що реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ),

не забули про головне дитяче свято Планети 🌏 – Міжнародний День захисту дітей. Адже традиційно, прихід літа асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дітей, щоб росли в мирі та любові, здоровими та щасливими, вчилися та займалися улюбленими справами.

І сьогодні, дві групи дітей, разом з батьками та педагогами, об’єднавшись в тісній та дружній взаємодії, провели свято під гаслом «Наші діти – щастя наше!».

Нам важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч, що ми їх любимо усім серцем та душею, що ми вистоїмо і переможемо! 🇺🇦

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1211930572802154&set=pcb.1918455975201797

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *