ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ТРЕНІНГ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ

ПРОГРАМА «ДОШКІЛЬНЯТАМ – ОСВІТУ СТАЛОГО РОЗВИТКУ»

3 квітня 2019 року у місті Києві відбувся практичний тренінг для спеціалістів дошкільної освіти, методистів, вихователів з методики викладання за інноваційною програмою. Програма «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку» побудована на інноваційних педагогічних концепціях, зокрема педагогіці емпаурменту, відмінних від традиційного навчання. Саме тому авторки-розробниці рекомендують вихователям, методистам пройти спеціальний одноденний практичний тренінг, який допомагає набути нових професійних знань, навичок й умінь, необхідних для втілення програми. Учасники тренінгів знайомляться зі структурою, змістом освітньої програми, опрацьовують методику її реалізації.

Мета програми – сприяти формуванню у дошкільників мотивації до дій і моделей поведінки, орієнтованих на сталий стиль життя. Зокрема, розвиток і формування навичок ресурсозбереження, ефективного спілкування та гармонійних стосунків з довкіллям. Досвід показує, що втілення її у роботу ЗДО сприяє партнерським взаєминам з вихованцями та їхніми батьками. Учасники тренінгу були нагороджені Сертифікатом за пройдене навчання за програмою професійного розвитку працівників дошкілля.

Вихователь-методист ЗДО «Золотий ключик» №6 Кравчук Алла Михайлівна теж пройшла одноденний курс навчання "Теорія і методика освіти для сталого розвитку у дошкільних навчальних закладах" і була нагороджена Сертифікатом. Учасниця щиро вдячна авторам Наталії Гавриш та Ірині Барановій за можливість підвищити фаховий рівень, познайомитися з інноваційною методикою дошкільної освіти.

  

  

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *