ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

ЖИТТЯ - НАЙДОРОЖЧЕ, ЩО Є У ЛЮДИНИ!

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2020 р. № 1659-р «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2021 рік» Державною службою України з надзвичайних ситуацій, спільно з Міністерством освіти і науки України заплановане проведення контролю та моніторингу якості підготовки з питань навчання діям у закладах освіти при надзвичайних ситуаціях, з метою підвищення рівня захисту населення і території від негативних наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, та на виконання наказу директора ЗДО №6  Балко О. О. з метою практичного відпрацювання вихованцями та працівниками закладу знань та навичок з питань цивільного захисту був проведений «Тижнь Цивільного захисту» з 12.04.2021 р. по 16.04.2021 р.

Основні цілі та завдання Тижня Цивільного захисту та безпеки дитини:

- практична перевірка здатності дітей грамотно і чітко діяти з метою захисту свого здоров’я та життя у надзвичайних ситуаціях;

- виховання впевненості дошкільників у ефективності заходів, що  проводяться цивільним захистом;

- формування та розвиток у вихованців високих морально-психологічних якостей: відваги, мужності, витримки, ініціативи, спритності, здатності самовіддано виконувати завдання цивільного захисту.

https://www.facebook.com/100019556675865/videos/754856471842902

 

У діток старшої групи №1 "Всезнайки" відбулося заняття на тему " Сам удома та електроприлади". Діти ознайомлювалися з правилами безпечного користування електроприладами, та поведінки під час несправностей електроприладів. (Вихователь: Іванова О. І.)

 

 

У маленьких вихованців групи "Малятко" відбулося повчальне заняття на тему "Як убезпечити себе від біди". Дітки прослухали аудіоказку "Кицин дім", розглянули ілюстрації до твору, в процесі гри навчалися правилам безпеки вдома.

 

 

Вивчіть правила пожежні, будьте завжди обережні.

Знає хай дитина кожна: жартувати з вогнем не можна.

(Заняття в середній групі "Чомусики". Вихователь Барановська Л. О.)

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *