ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

МЕТОДИЧНЕ ОБЄДНАННЯ – ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Згідно річного плану в ЗДО «Золотий ключик» №6 20 лютого 2019 року відбувся семінар-практикум на тему: «Формування експериментально-дослідницьких умінь у дошкільників з використанням інноваційних технологій за програмою STREAM-освіта під час гурткової роботи». Запрошені: методист ВО Жашківської міської ради Камінська С. І,  директори, вихователі-методисти, вихователі закладів освіти Жашківської ОТГ. У І частині МО обговорили актуальність проблеми створення сприятливих умов для особистісного становлення і творчої самореалізації кожної дитини за напрямком інженерія та природничі науки, формування її життєвої компетентності, розвитку в неї ціннісного ставлення до людей, самої себе, природи, культури, світу; в ІІ частині МО мова йшла про сутність методичного супроводу, як педагогічної категорії, професійної педагогічної взаємодії суб’єктів освітньої діяльності у міжатестаційний період. Педагоги  мали можливість оцінити власний рівень педагогічної майстерності та активно обговорювали шляхи підвищення професійної діяльності, обмінювалися власними розробками.  Учасники отримали  яскраві враження, спілкування, нові знання, плани на майбутнє. 

І частина МО

Презентація «Сучасна дошкільна освіта: Великобританія – європейський досвід».

Підготувала вихователь-методист Кравчук А. М.

  

Робота гуртка «Лабораторія Чарівної краплинки» в середній групі «Лайфхаки з водою».

Вихователь середньої групи Мокрицька В. В.

  

Екскурсія-презентація «Зимові фантазії дослідницької лабораторії».

 

  

   

   

«Експериментально пошуково-дослідницька діяльність, як засіб розвитку особистості дитини за напрямком STREAM-освіта. Зелена планета лікаря Айболитя» - доповідь з досвіду роботи. Вихователь: Кравченко Н. П.

 

ІІ частина МО

Презентація та доповідь «Методичний супровід неперервного професійного зростання педагогів закладів дошкільної освіти у міжатестаційний період». Практичний матеріал «Картка обліку професійної та методичної діяльності вихователя». Підготувала вихователь-методист Кравчук А. М.

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *