ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

МІСЯЧНИК НАУКИ "СЬОГОДНІ ФАНТАЗЕРИ - ВЗАВТРА ВИНАХІДНИКИ"

«STREAM-ОСВІТА, АБО СТЕЖИНКИ У ВСЕСВІТ»

Освітній напрям – інженерія:

проектування, наочне моделювання, конструювання.

Дитячій фантазії та винахідливості немає меж! Дитина – постійний дослідник! І це не дивно, бо щороку тисячі юних геніїв створюють та вдосконалюють техніку, роблять різноманітні винаходи, які потім допомагають нам у повсякденному житті.

А як зацікавити дитину? Чому вчити? Як вчити? Які знання, уміння, навички будуть потрібні дитині завтра, щоб вона як найповніше розкрила свій природній потенціал та впевнено почувала себе у високотехнологічному суспільстві?

Відповідно до річного плану ЗДО «Золотий ключик» №6 на 2020-2021 навчальний рік, з метою створення у закладі системи роботи щодо формування пізнавальної активності, навичок пошуково-дослідницької діяльності дітей дошкільного віку, підтримки та поширення ефективного педагогічного досвіду з «STREAM-освіти», направленого на розвиток інтелектуальних та творчих здібностей дітей дошкільного віку, у нашому закладі, в січні місяці, проходить Місячник науки «Сьогодні фантазери – завтра винахідники».  

У ході роботи педагоги забезпечують: гармонійний та всебічний розвиток вихованців; активізацію творчих здібностей; розвиток емоцій кожної дитини; мотивують дошкільників до пізнання світу; розвивають мислення, зокрема критичне; вміння вести діалог; наукову сміливість та доводити власну думку; вміння опрацьовувати інформацію: аналізувати, систематизувати, класифікувати, робити висновки.

Дитячі винаходи мають різний характер: від розважальних до корисних. Тому, бажаємо нашим дошкільнятам натхнення і не зупинятися на досягненому!

І тиждень. Тема: «Безмежний світ гри з LEGO»

 

 

   

 

ІІ тиждень. Тема: «Шнурки та мозаїка – це іграшка чи мистецтво»

 

 

 

ІІІ тиждень. Тема: «Зимова лабораторія запрошує малят»

 

 

 

«Смаколики для зими»

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *