ЗДО №6, ЗДО ”Золотий ключик” №6 м. Жашків, Жашків
Черкаська область, Уманський район

«ВИХОВУЄМО МАЛЕНЬКИХ ПАТРІОТІВ ВЕЛИКОЇ УКРАЇНИ» робота з педагогами

«ВИХОВУЄМО МАЛЕНЬКИХ ПАТРІОТІВ ВЕЛИКОЇ УКРАЇНИ»

робота з педагогами

19 березня відбулася педагогічна рада «Природа рідного краю – найкраще виховання дитячої душі у розвитку патріотичної свідомості». Педагоги ділилися власним досвідом роботи з питань:

-         Підходи до формування ціннісного ставлення до природи рідного краю у дітей молодшого віку (вих-ль: Кравченко Н. П.)

-         Цільова прогулянка як засіб різнобічного розвитку особистості маленького патріота (вих-ль: Мокрицька В. В.)

-         Зміст екскурсій у природу  – освітньо-патріотичне значення дошкільників старшого віку (вих-ль: Романюк Л. М.)

Така робота сприяла активізації знань педагогів з виховання у дошкільників ціннісного ставлення до навколишнього природнього середовища рідного краю.

Заслуговує на увагу презентація електронного посібника «Мій рідний Жашків, тебе я люблю і серце своє тобі віддаю», вихователя-методиста Кравчук А. М., метою якого є ознайомлення дітей з рідним містом, його сучасним буттям, головними об’єктами та їх розташуванням. Зміст матеріалу посібника вчить дошкільнят орієнтуватися в своєму місті, називати установи, визначні місця та пам’ятники Жашкова. Виховує любов до рідного краю, почуття гордості та відповідальності у відношенні до жителів міста. Розвиває бажання берегти та примножувати його красу.

  

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *